lördag 20 december 2008

Varmt!

Varmt är det här, alldeles för varm. Har mest blivit att ligga vid poolen på dagarna för man orkar inte göra något annat för värmen.
Risto, Lennart o Peter har tagit sig en liten längre promenad, vad gör man inte för en Guiness. Erika, Julia och Robin är som fiskar i vattnet, Julia har snart simhud mellan tårna.....

Här nedan kommer en liten rapport fran Tuulikki / Kenzo

Hej! Vad skönt med värme..här har snön snart smältit bort helt,jättetråkigt.Kenzo har hittat hålet i staketet så nu har han lärt Sally hur man tar sig ut på utsidan...men ni behöver inte oroa er hålet är fixat nu :) Nu ligger Kenzo och Sally i sängen och sover.Dom har busat som sjutton idag..dragkamp är nya favoritleken.Sally försöker göra sig så tung som möjligt genom att lägga sig ner och dra..men hon har inte en chans..Kenzo har lagt sig på henne några gånger när han tycker att hon blir för dryg och bits för mycket det ser skit roligt ut..sen lägger han av en morrning som heter duga då lågger sig Sally på rygg och är jättesnäll i 5 sekunder ungefär..Dom är helflänga bådatvå..Det var dagens rapport..
Ha det bra !! Kram från oss & Kenzo

Inga kommentarer: